održana izborna skupština

Izborna skupština Mladeži HDZ-a Općine Martijanec – Za predsjednika izabran Ivan Čokor

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.07.2019. 12:17

Zadnja izmjena: 27.07.2019. 12:20

U petak je održana Izborna skupština Mladeži HDZ-a Općine Martijanec. Za predsjednika je izabran Ivan Čokor, za članove Općinskog odbora Renato Kežman, Valentina Kovačić, Nikola Somina i Dalibor Višnjić, a za članove Nadzornog odbora izabrani su Nikola Jagić, Petar Kuzmić i Maja Vitez.

Novoizabrani predsjednik Ivan Čokor naglasio je da se velik broj mladih, zahvaljujući investicijama koje se provode na području Općine Martijanec odlučio pridružiti HDZ-ovoj Mladeži te je istaknuo želju za uključivanjem što je moguće više mladih u stranačke aktivnosti.

- Član sam HDZ-a već pet godina i nikada nisam vidio toliko investicija na području svoje Općine kao što vidim danas, kada je HDZ na vlasti. Nakon gotovo pola stoljeća obnavlja se OŠ Martijanec. Višemilijunska ulaganja s državne razine osjete se i u našoj Općini.  Sve su te investicije privukle mlade, koji su se pridružili našoj Mladeži kako bi i oni dali svoj doprinos rastu Općine Martijanec, olakšavanju života svojimmještankama i mještanima i okupljanju mladih ljudi, kako bi zajedno stvarali pravedan i dostojanstven život za sve u Općini”, rekao je Čokor.

 

Komentari