novac za vrtiće

USKORO IZVANREDNA SJEDNICA? Avar i Bunić vijećnicima: 'Kad neće Habuš, moramo mi...'

Objavljeno: 11.03.2017. 17:52

Zadnja izmjena: 11.03.2017. 17:52

Foto: Arhiva

Nakon zatišja u prepisci između gradskih vijećnika Avara i Bunića s jedne strane te gradonačelnika Habuša s druge - što smo pratili u nekoliko nastavka - danas su vijećnici poslali svojim kolegama poziv na sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća.

>>Avar i Bunić uzvraćaju Habušu: 'Do petka sazovite sjednicu ili ćemo mi to napraviti'

Podsjetimo, Avar i Bunić su dali Habušu rok do petka da sazove sjednicu, pa su - u skladu sa svojim obećanjem - nakon što je taj rok istekao, a Habuš se nije oglasio, oni pokrenuli inicijativu da se sjednica sazove. Stoga oni apeliraju na vijećnike da svojim potpisima podrže održavanje tematske sjednice sa samo jednom točkom - potpora projektima izgradnje dječjih vrtića u Hraščici i Donjem Kućanu. 

Avar i Bunić ističu kako je za podnošenje zahtjeva za potporu ovim projektima potrebno podnijeti dokument s odlukom gradskog vijeća. 
- Za donošenje spomenute Odluke nije potrebno donositi Proračun Grada Varaždina za 2017. godinu kako to tvrdi gradonačelnik. - napominju vijećnici te svojim kolegama u Gradskom vijeću šalju prateću dokumentaciju potrebnu za detaljnije razumijevanje problematike.

Komentari