reakcija

Zdravka Grđan: "Ja sam iz Tužna koliko i Čehok iz Korenjaka"

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zdravka Grđan očitovala se o svojem prebivalištu, poručivši da je rođena, živi i 15 godina djeluje u Varaždinu...
Objavljeno: 09.02.2021. 18:24

Zadnja izmjena: 09.02.2021. 18:28

Foto: Arhiva

„Ja sam iz Tužna koliko i gradonačelnik iz Korenjaka“, odgovorila je Zdravka Grđan na tvrdnju Zlatana Avara kako u Varaždinu stanuje tek odnedavna…

S obzirom da je riječ o konstataciji koja se na društvenim mrežama pojavljuje još otkako je objavila svoju kandidaturu, zamolili smo nezavisnu kandidatkinju za gradonačelnicu da se očituje o svojem prebivalištu.

Evo njezina odgovora:

— Ja sam rođena u Varaždinu, živim u Varaždinu i više od 15 godina života utkala sam u Drugu gimnaziju Varaždin. Moja primjedba odnosila se na jednu od najvećih stopa prireza, a oni su uzvratili lažnim navodima o mjestu mojeg rođenja i življenja. Rekla bih da je to nepristojno, da to nije nešto još mnogo prizemnije — rekla je Zdravka Grđan pozivajući se na više internetskih biografija gradonačelnika koje kao mjesto rođenja Ivana Čehoka navode mjesto Korenjak pokraj Maruševca.

— Ne razumijem čime se gradonačelnik bavi, umjesto da se bavi stopom prireza koju je još prije 18 godina povećao za 50 posto. Ja ću je smanjiti, obećajem – poručila je Grđan.

  • "Da gospođa duže živi u Varaždinu, znala bi da prirez nema veze s Čehokom", više ovdje.

  • Zdravka Grđan počela direktno: Čehok je prirez uveo, a ja ću ga prepoloviti, više ovdje.

Komentari