reformisti izrazili nezadovoljstvo

K Reformistima u Sračincu prelazi još jedan HNS-ovac: ''To i ne čudi s obzirom na bahatost načelnika''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.10.2017. 16:18

Zadnja izmjena: 13.10.2017. 16:24

Vijećnici iz Narodne stranke – REFORMISTI Općine Sračinec sklopili su sporazum o suradnji s vijećnicom iz redova Hrvatske stranke umirovljenika Snežanom Liber - poručili su iz Reformista te dodali kako je na istom sastanku svoj prelazak u njihovu stranku objavio HNS-ov općinski vijećnik Željko Kovačić.

Reformisti smatraju kako ovakav rasplet događaja u Sračincu ne čudi s obzirom na bahatost i samovolju načelnika te dodaju kako se odluke u Općini donose mimo vijeća koje je s gotovom odlukom eventualno upoznato.

Kako poručuju, Općina treba služiti kao servis građanima, a Općinsko vijeće treba raditi kako bi se postigla maksimalna efikasnost upravljanja, spriječilo neracionalno planiranje i povećalo uključenost mještana u rad Općine.

- Investicijska politika, također je pojam kojem je krajnje vrijeme da se implementira u rad općinske vlasti, a ne da već godinama vrtimo iste „filmiće“ o asfaltiranju na svečanim sjednicama i zadovoljno trljamo ruke jer smo „sami“ napravili vrtić nakon 8 godina čekanja -poručili su za kraj. 

 

Komentari