vrlo aktivan robert roth

HNS-ovci se pohvalili "prvim valom" novih članova (ex Reformista), najavljuju ih još

Objavljeno: 05.10.2016. 14:33

Foto: Arhiva

HNS i ovih dana bilježi upis novih članova, pohvalio se u priopćenju za medije Županijski odbor HNS-a Varaždinske županije, čije je pristupnice Robert Roth predsjednik I. Mjesnog odbora Varaždin, uručio gradonačelniku Goranu Habušu.

Gradonačelnik je tom prilikom, kako kažu, napomenuo kako "kroz svoj rad i djelovanje stranka konstantno dokazuje da ima jasne ciljeve i stavove od kojih ne odstupa".

- Jedina smo stranka koja se istinski bori za Sjever Hrvatske, što na lokalnoj razini, u gradovima i općinama, što u saborskim klupama. - rekao je gradonačelnik.

Ovaj put je riječ o dvadesetak novih članova, od kojih je nekoliko bilo u redovima Reformista, ali ima i novih koji do sad nisu bili ni u jednoj stranci. - kažu HNS-ovci.

Predsjednik I. Mjesnog odbora, Robert Roth je također do nedavno bio član Reformista, no od prosinca prošle godine je promijenio stranku i sada je član HNS-a. Svi novi članovi HNS-a su stanovnici njegovog mjesnog odbora. 

- Na terenu je sve veći interes za članstvo u HNS-u, a ovo je samo prvi val novih članova. S nekima još razgovaramo i siguran sam da će do kraja godine biti još barem ovoliko novih članova koliko ih je sad. - izjavio je Robert Roth.

Komentari