LOKALNI IZBORI 2021.

Kandidat SDP-a za načelnika Klenovnika je Vedran Cerovčec

Objavljeno: 03.05.2021. 08:26

Zadnja izmjena: 03.05.2021. 08:26

Vedran Cerovčec rođen je 1980. godine u Varaždinu, a završio je srednju graditeljsku školu u Čakovcu te nakon toga diplomirao na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Član je Hrvatske komore građevinskih inženjera, ovlašteni inženjer građevinarstva i ovlašteni inženjer gradilišta. U dosadašnjoj karijeri imao je priliku raditi na značajnim infrastrukturnim projektima u Republici Hrvatskoj, primjerice - u funkciji voditelja gradilišta radio je na izgradnji autoceste Rijeka-Zagreb i Zagreb-Split, vijaduktu „Zečeve drage“ u Vrbovskom, vijaduktu „Most Bajer“ u Fužinama, tunelima „Vrata“, „Sleme“, „Mala Kapela“, kao inženjer gradilišta na izgradnji „Novog putničkog terminala zračne luke Zagreb“, izgradnji obilaznice Rijeke, kao glavni inženjer gradilišta na izgradnji glavnog kolektora u Puli i Rijeci, obnovi državne ceste DC1 u Stupniku, kao voditelj projekta izgradnje „Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Opatije“, voditelj radova izgradnje turističkog naselja Valamar Girandella u Rapcu, Supernove u Zadru, trajektnog terminala Gaženica u Zadru i još niz drugih objekata. 

Trenutno je voditelj izolaterskih radova na nekoliko velikih projekata kao što su Bolnica Bjelovar, izgradnja trgovačkog centra Špansko u Zagrebu te izgradnja logističkog centra Eurospin u Velikoj Gorici.

Na tim i ostalim projektima ostvario je uspješnu suradnju sa javnim poduzećima kao što su Hrvatske autoceste, Hrvatske ceste, Hrvatske vode, HEP. Otac je djevojčice Mirte koja uskoro kreće u prvi razred osnovne škole u Klenovniku. Bavi se sportom, član je teniskog kluba u Ivancu i stolnoteniskog kluba Klenovnik.

- Moji rezultati i iskustvo Vama su jamstvo da ćete dobiti načelnika koji će znati prepoznati prioritete, odraditi projekte i iskoristiti potencijal našeg mjesta. - izjavio je Cerovčec. 

Komentari