LOKALNI IZBORI 2021.

Kandidati SDP-a s liste za Županijsku skupštinu potpisali Etički kodeks

Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Objavljeno: 25.04.2021. 11:17

Zadnja izmjena: 25.04.2021. 11:45

Foto: Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Kandidatkinja SDP  -a za županicu varaždinske županije Barbara Antolić Vupora i kandidati s liste za Županijsku skupštinu potpisali su Etički kodeks.

Povod za potpisivanje je, kako je rečeno na konferenciji za medije, vraćanje „normalnoga“ u politiku,  što kandidati SDP-a jamče jer se politikom bave kako bi svojim znanjem, iskustvom i predanim radom pridonijeli stvaranju boljih uvjeta života za sve građane Varaždinske županije što su potvrdili potpisivanjem Etičkog kodeksa.

„Kriza morala zavladala je našim društvom, posebno politikom, a za što bez obzira na stanje u kojemu smo se našli – nema opravdanja“, rekla je kandidatkinja za županicu i nositeljica liste SDP  -a Barbara Antolić Vupora.

„Etički kodeks koji smo svi mi koji smo na SDP-ovoj listi danas potpisali je naš apel kako je normalno  ne krasti, ne primati mito. S druge strane, normalno ije i moralno  zapošljavati sposobne, a ne podobne. Trebamo ne diskriminirati i poštovati dignitet građana, ali i dužnosti na koju su nas građani izabrali“, napomenula je Antolić Vupora.

Dodala je kako će SDP ponovno biti inicijator revizije postojećeg Etičkog kodeksa u Skupštini Varaždinske županije već na prvoj redovitoj sjednici.

Komentari