reakcija

Kaniški: Bosilju su poručili koliko vrijedi kad su se u SDP-u odlučili za Čačića

Objavljeno: 08.04.2024. 12:15

Zadnja izmjena: 08.04.2024. 13:17

Goran Kaniški u svojstvu glasnogovornika Izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije priopćenjem za medije reagirao je na danas održanu pressicu SDP-a na kojoj su HDZ prozvali za subotnji skup koji je, kako tvrde, održan protivno propisima i odredbama Grada.

Naime, Kaniški je Bosilja prozvao za "cmizdrenje", a SDP za to da su, kako tvrdi, u Saboru glasovali protiv proračuna, zatim besplatnih školskih obroka, amandmana zastupnika Štromara za dodatna sredstva za Arboretum Opeku te amandmana zastupnika Habijana za dodatna sredstva za Sveučilište Sjever. Dodaje i kako će, što se tiče najavljene kazne od strane SDP-a zbog održavanja skupa, ići na sud.

- Naravno, od svih njih, po običaju gospodin Bosilj najviše cmizdri. Ovaj put cmizdri jer nigdje nema letaka i plakata s njegovim likom i nedjelom. Pa da mu ponovo pojasnimo. Gradonačelniče, nema Vas nigdje jer je prva violina varaždinskog SDP-a Čačić. Peđa Grbin i Zoran Milanović kod odabira, da li Vi ili Čačić, odlučili su se za njega - Čačića. Njihova odluka je jasna, a i poruka Vama koliko im značite i vrijedite - navodi Kaniški.


Cijelo priopćenje glasnogovornika Izbornog stožera HDZ-a Varaždinske županije Gorana Kaniškog pročitajte u nastavku:

Grbin i Milanović odlučili se za Čačića, a ne Bosilja

Nakon još jednog neuspjelog pokušaja konferencije za novinare SDP-a, zbog interesa javnosti šaljemo slijedeću reakciju:

Naime, danas je SDP opet održao još jednu "zvučnu" konferenciju za novinare bez teme i ideje, a kamoli bilo kakvog programa. Vodio ju je ni manje ni više nego gradonačelnik Bosilj, uz asistenciju Miroslava Markovića i Barbare Antolić Vupore.

Naravno, od svih njih, po običaju gospodin Bosilj najviše cmizdri. Ovaj put cmizdri jer nigdje nema letaka i plakata s njegovim likom i nedjelom. Pa da mu ponovo pojasnimo. Gradonačelniče, nema Vas nigdje jer je prva violina varaždinskog SDP-a Čačić. Peđa Grbin i Zoran Milanović kod odabira, da li Vi ili Čačić, odlučili su se za njega - Čačića. Njihova odluka je jasna, a i poruka Vama koliko im značite i vrijedite.

Potom, za iduću presicu morate se malo potruditi i bolje pripremiti, pa između ostalog, pogledajte rasprave i glasanje zastupnika Hrvatskog sabora. SDP je glasao protiv proračuna, protiv besplatnih školskih obroka, protiv amandmana zastupnika Štromara za dodatna sredstva potrebnih za Arboretum Opeku, protiv amandmana zastupnika Habijana za dodatna sredstva za Sveučilište Sjever. Bili ste i jeste protiv svega što je građanima bitno za što kvalitetniji život.

Što se tiče kazne, ići ćemo na sud. HDZ je podnio zahtjev za korištenje javnih površina, ali nikako da se postupi po njemu. Po Markoviću i Bosilju, u gradu Varaždinu samo SDP može i smije voditi kampanju, ostali ne.

Drugovi, ovo nije Kina koju toliko često posjećujete - na čiji ono trošak???

Komentari