Karamarko prošetao Špancirfestom u društvu varaždinskih HDZ-ovaca

galerija-images/Tomislav Karamarko HDZ Spancirfest

Objavljeno: 29.08.2014. 19:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Varaždinski festival dobrih emocija posjetio je i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko.

Karamarko je istaknuo kako je ljudima potrebno dobrih emocija u ova teška vremena, ali je istovremeno uputio kritiku vladajućoj koaliciji zbog pada BDP-a.

– Drago mi je što ima ljudi, što dođu na festival i barem na tren zaborave na probleme koji ih okružuju poput lošeg gospodarstva. Jedanaest kvartala pada BDP-a zaredom nije zabilježeno u Europi. Da se to negdje drugdje dogodi, ostavke bi padale na sve strane. Međutim to se ovdje ne događa. Ne postoji osnovni elementarni moral i odnos prema ovom narodu. Već dulje govorimo što će se događati, zatvaraju se tvornice, gube radna mjesta, nema investicija, porezna politika je nekonzistentna i promjenjiva, pokušavaju se naći nekakva ad hoc rješenja – rekao je Karamarko.

Komentirao je i promjenu Vlade, odnosno traženje novih izbora, za koje se, kako kaže, predsjednik Josipović ne želi zamjerati sadašnjoj Vladi.

– Mi konstantno tražimo prijevremena rješenja, no predsjednik Republike Hrvatske ne želi se zamjerati sadašnjoj Vladi, a zapravo rade veliku štetu vlastitom narodu – istaknuo je Karamarko i u pratnji svih vodećih ljudi HDZ-a Varaždinske županije i grada Varaždina prošetao varaždinskim ulicama.

{gallery}Tomislav Karamarko HDZ Spancirfest{/gallery}

Komentari