Sjednica gradskog vijeća

Vijećnica HDZ-a: 'Gdje je 8 milijuna eura skupljeno za bale?', Bosilj: 'Opreznije s izjavama'

Objavljeno: 20.12.2023. 17:04

Zadnja izmjena: 20.12.2023. 17:04

Gradska vijećnica iz stranke HDZ-a Gordana Kišak na sjednici Gradskog vijeća obratila se gradonačelniku pitanjem: 'Gdje je novac koji su građani uplatili za zbrinjavanje bala?'

Kako je ustvrdila vijećnica Kišak, građani su tijekom 18 godina koliko postoji problem bala za zbrinjavanje uplatili gotovo 8 milijuna eura, te ju je zanimalo gdje je taj novac sad kad je problem bala riješen.

- Gdje je taj novac, mislite li ga vratiti građanima i na koji način bi se taj novac utrošio - postavila je pitanje vijećnica Kišak.

Gradonačelnik Neven Bosilj odgovorio joj je kako bi trebala biti opreznija s izjavama te dodao kako nije dobro da javnost misli da negdje stoji prikupljenih 8 milijuna eura.

- Postoji određeni iznos koji je sakupljan za bale. Sve općine su ga preuzele, jedino Grad Varaždin ima oko 360 tisuća eura u Čistoći jer nije podigao taj novac, ali to su bili vrlo nemjerljivi iznosi u odnosu na ovaj iznos s kojim se sve to treba riješiti, a niti približno tih 8 milijuna eura - dodao je gradonačelnik Bosilj.

Komentari