genocid prostora

Kišić: ''Bale i zgrada VTC-a su Čehokovi spomenici''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.06.2017. 12:56

Zadnja izmjena: 01.06.2017. 16:34

Foto: Mateja Rak

Danas je Alen Kišić, kandidat za varaždinskog gradonačelnika zajedno sa svojim suradnicima održao press konferenciju na jednom, kako je rekao, simboličnom mjestu - ispred zgrade VTC-a.

Kišić je rekao kako su ovime željeli poslati dvije poruke :

- Prva je poruka da imamo rješenje za ovaj problem koji već duže muči stanare okolnih zgrada, a to je problem s parkiranjem, a jedno rješenje koje nudimo u dogovoru sa vlasnikom zgrade je urediti garažu pokraj i na taj način riješiti barem taj dio parkiranja.- rekao je Kišić.

Napomenuo je kako je ova nedovršena zgrada sinonim Čehokovog upravljanja gradom, baš kao i bale u Brezju.

- Ovo je genocid prostora i prava je šteta što ova zgrada stoji na ovom prostoru i pitanje je tko je izdao dozvolu.- izjavio je Kišić i dodao kako je dozvola izdana za vrijeme kada je Čehok bio gradonačelnik.

- Znamo svi da je Stanoing za vrijeme Čehokovog mandata bio investitor koji je jako puno mogao u gradu, a nakon njega je Stanoing ostavio velike probleme. Na primjer, u Grabanicama su nedovršene zgrade i tamo su ljudi dali novce, a ne mogu useliti u svoje stanove.- dodao je Kišić

Osvrnuo se i na podršku varaždinskog HDZ-a Čehoku:

- HDZ se bori protiv osoba s optužnicama, a sada podržavaju Čehoka. Mislim da će imati problem kako to objasniti stranačkoj središnjici.- rekao je Kišić

 

Komentari