reakcije na koaliciju hns-a i hdz-a

KOALICIJA HNS-HDZ Stričak nedostupan, Bilić metaforičan, Kišić nema komentara, a Čačić ima vic

Objavljeno: 08.06.2017. 09:49

Zadnja izmjena: 08.06.2017. 09:49

Foto: Arhiva

Najnoviji obrat po pitanju koalicije HNS-a i HDZ-a i dalje izaziva reakcije javnosti i političara - pa smo i mi odlučili za reakciju upitati neke od najistaknutijih političara našega kraja.

Neki su bili prilično suzdržani, dok su drugi otvoreno rekli što misle o novim odnosima u državnoj vlasti. Predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak ovih dana nije dostupan za izjave.

>> IPAK NIJE 'LAŽ' Štromar potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva, Blaženka Divjak ministrica!

Nemam komentara, sad se bavim pitanjem sutrašnje primopredaje u županiji.Alen Kišićšef gradskog SDP-a
S obzirom da me pitate nešto vezano za trgovačku branšu - ja ne znam koje su cijene, marže i ostalo. A ako me pitate nešto više filozofski - ovo je gubitak svih vjerodostojnih parametara, ne čini nikakvo dobro politici kao časnoj djelatnosti. Mene je kao gradonačelnika - dakle, lokalnog političara - sada sram što sam političar. Priča o spašavanju države ovim potezom samo je paravan.Dubravko BilićGradonačelnik Ludbrega
Nemam neki komentar, ne bih se miješao. Slažem se da novi izbori nisu dobro rješenje, jer se već mora početi delati.Alen RunacHDZ
Osudio sultan Muju na smrt, a Mujo obeća sultanu da može za godinu dana naučiti devu da govori. Sultan mu stoga dao još godinu dana da vidi hoće li Mujo uspjeti. Kad se vratio u ćeliju, kaže prijatelj Muji:
- Pa, jesi li normalan, gdje ćeš naučiti devu da govori?
- Ma, pusti, za godinu dana crknut' će ili deva ili sultan.
Sve ovo je normalno i očekivano - HNS je gotov, da su sada izbori imali bi 2-3 zastupnika, a glume neku stranku. Stoga moraju izbjeći nove izbore, kako se ne bi vidjelo da je car gol. Vlada će trajati barem godinu dana, HNS se nada da će do tada imati neko novo lice, narod umije zaboraviti, pa se možda uspiju izvući kao Mujo kod sultana.
Radimir ČačićŽupan Varaždinske županije
Bolje preljub s Plenkovićem, nego brak s Bernardićem.Ivan ČehokGradonačelnik Varaždina
Još nitko nije izabran, pa nemam što ni komentirati.Marijan KostanjevacNačelnik općine Vinica

 

Komentari