ostali bez milijardu i pol?

Kišić i Štromar: 'Ova se vlada brine o dijaspori više nego o našoj županiji'

Objavljeno: 12.05.2017. 10:05

Zadnja izmjena: 12.05.2017. 10:07

Foto: Željko Porobija

Na jutrošnjoj presici župan Štromar i dožupan Alen Kišić obrušili su se na burna zbivanja u Saboru tijekom kojih je radi preslagivanja saborske većine - prema njihovim riječima - milijardu i pol kuna otišlo veteranima HVO-a.

Time je vlada, kako su rekli, pokazala da joj je više stalo do dijaspore nego do Sjevera, te su prezentirali koji su se sve projekti u našoj županiji mogli dovršiti za taj novac.

- Najžalosnije je da u tome sudjeluju i neki političari sa sjevera, koji su se ovih dana potrgali kako bi postali ministri. - izjavio je Štromar, a na našu zamolbu da nam konkretnije kaže o kome se radi uzvratio je da se ne radi o saborskom zastupniku, nego o političaru koji ima jednu ruku u Saboru. Na Štromara se nadovezao Kišić koji je ustvrdio kako ovakvo preslagivanje nije viđeno još od Sanaderove ere, a ovakvo trgovanje nikada u posljednjih 27 godina. Novinarima je podijeljena i fotokopija dokumenta u kojemu premijer Plenković i ministar Medved potpisuju sa zastupnikom Glasnovićem dogovor o isplati zaostalih mirovina pripadnicima HVO-a.

Komentari