podjela jaja i purgari

Kišić: 'Župan i ja smo na dodjelu jaja došli na poziv organizatora i nismo znali da će biti prisutni i Purgari'

Objavljeno: 13.04.2017. 18:00

Zadnja izmjena: 13.04.2017. 18:00

Foto: Arhiva

Na današnju prisutnost dvojice pripadnika Purgara podjeli uskršnjih jaja, a kojoj je prisustvovao župan Štromar sa svojim zamjenikom, Alenom Kišićem danas se oglasio i Damir Habijan, kandidat za gradonačelnika iz redova HDZ-a.

- Nije sasvim jasno je li prilikom današnje podjele uskršnjih jaja oni čuvali jaja, ili župana ili dožupana - ali u svakom slučaju nije bila primjerena upotreba. – rekao je danas Habijan i pritom izrazio nadu kako se takve stvari neće ponavljati u daljnjem tijeku predizborne kampanje. 

<<eTV|FOTO Habijan se pita jesu li Purgari danas na placu čuvali jaja, Štromara ili Kišića

Potom se oglasio i kandidat za zamjenika gradonačelnice, Darko Detelj koji pak je istaknuo kako je i on sam pripadnik Varaždinske građanske garde te kako se ona ne smije koristiti za političku promociju.

<<Štromar i Kišić na tržnici mnoštvu građana dijelili 6000 jaja za Uskrs

Na ove istupe u javnosti, kontaktirali smo i Alena Kišića, koji je i sam kandidat za gradonačelnika, a koji je kratko izjavio: 'Župan Štromar i ja smo došli, kao i prošlih godina na poziv organizatora, i to u ime Varaždinske županije čiji smo izabrani dužnosnici.'

Kišić je na kraju poručio da se za detalje same organizacije i zašto je tko pozvan, svi koje to zanima, obrate direktno organizatorima ove tradicionalne i hvalevrijedne akcije.  

 

Komentari