oglasio se SDP-ov kandidat

KIŠIĆ PODIŽE TUŽBU "Napuštam politiku ako mi se dokaže, laži su gnjusne i možda instruirane"

Objavljeno: 19.01.2017. 16:37

Zadnja izmjena: 19.01.2017. 19:50

Nakon izjave malodobnog Filipa Bajsića da je zamjenik župana Alen Kišić osoba koja mu je preko telefona izdiktirala priopćenje o slučaju Zember, oglasio se i prozvani Kišić, tvrdeći kako je Bajsićev dopis notorna laž.

Kišić niječe da je s tim mladićem uopće imao kakav kontakt u posljednjih nekoliko mjeseci.

- Tako s mladim Bajsićem nisam nikad, nijednom prilikom ni bilo koji sredstvom komuniciranja, razgovarao o smjeni ravnateljice varaždinske bolnice. - iznosi Kišić, dodajući kako Filip uopće nema politički značaj, pa je jasno da samo želi pažnju ili je instruiran.

>> Otac maloljetnog Filipa Bajsića: 'Alen Kišić je mojem sinu izdiktirao što treba napisati!'

'Objede su nečuvene, podnosim tužbu'

Kišić ne vidi drugog razloga Bajsićevom ponašanju osim da se radi o prljavoj igri u kojoj Filip i njegov otac sudjeluju iz samo njima znanih razloga. Uz to napominje da je Filip zbog svog nedoličnog ponašanja bio izbačen iz Foruma mladih SDP-a, dok njegov otac ima određeni zatvorski staž.

- Znam da sam mnogima, najviše političkim oponentima, postao odmah smetnja nakon što me moja matična organizacija istaknula kao kandidata za gradonačelnika Varaždina. No, nisam ni u najružnijem snu mogao pomisliti da će se netko ovako nisko spustiti i krenuti lažima i klevetama na mene osobno i u to uvlačiti maloljetnika i njegova oca. - ogorčen je Kišić, koji naglašava da je danas već angažirao odvjetnika koji će cijeli slučaj sutra ujutro prijaviti nadležnom državnom odvjetništvu, odvjetništvu za mladež, a podignut će i privatnu tužbu protiv Gorana Bajsića.

'Pronađite ijedan dokaz - ja odlazim iz politike'            

Kišić poziva sva mjerodavna tijela da odmah istraže ovaj slučaj, a osobno je spreman proći detektore laži, ispise poziva, mailova i bilo čega što bi ukazalo da je postojao ikakav kontakt njega i Filipa Bajsića u posljednja tri mjeseca. Uz to Kišić nalazi proturječje između jučerašnje Filipove tvrdnje da mu je netko napisao priopćenje o dr. Zember i današnjeg iskaza da mu je sve diktirano telefonom.

- Ako se pronađe ijedan dokaz koji me tereti za ono što me Bajsići prozivaju, odmah ću povući svoju kandidaturu i maknuti se iz politike. Nadam se da je one koji stoje iza ovog podmetanja barem malo sram. - završava svoje priopćenje Kišić.

Komentari