sve se vrti oko 13

Kišić predstavio sve kandidate sa svoje liste: 'Brojka 13 za mene nije nesretna'

Objavljeno: 05.05.2017. 18:30

Zadnja izmjena: 05.05.2017. 18:55

Foto: Željko Porobija

U prostorijama Kluba Europa Media varaždinskog HNK-a danas je kandidat lijeve koalicije za gradonačelnika Varaždina Alen Kišić predstavio sve kandidate sa svoje liste za Gradsko vijeće.

Na listi se nalaze kandidati iz četiri stranke koalicije SDP, HNS, HSS i HSU. Na listi je 11 žena, od kojih najviše mjesto zauzima kandidatkinja za Kišićevu zamjenicu Vesna Dušak. Za nju je Kišić izjavio da će biti njegova zamjenica u području obrazovanja, kulture i turizma, dok je njegov drugi zamjenik Nikola Plavec - inače na 4. mjestu liste - zadužen za pitanja gospodarstva. Za oboje je Kišić izrazio nadu da neće biti vijećnici, nego njegovi zamjenici. Kišić je iznio detalje za svakog od svojih kandidata, te izrazio uvjerenje da će - unatoč činjenici kako na Vijeće juriša ukupno 13 lista - ova imati najviše vijećnika.

- Brojka 13 za mene nije nesretna, jer vjerujem kako ćemo imati 13 vijećnika. Varaždinu je potrebna stabilna vlast, vidjeli smo koji problemi nastaju i u Saboru i u prošlom mandatu Vijeća kad nema stabilne većine. - izjavio je Kišić, istaknuvši neke od točaka svojeg programa poput jeftinijih vrtića za 150 kuna, uskrsnica umirovljenicima te konkretna rješenja za parkiranje stanara.

Komentari