neposredno prije izbora

Kišić se ispričao Čehoku : ''Točno je da nema optužnicu za primanje mita od Stanoinga''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.06.2017. 11:37

Zadnja izmjena: 02.06.2017. 12:21

Jučer je kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kišić zajedno sa svojim suradnicima održao pressicu ispred zgrade VTC-a i rekao kako je upravo ta zgrada 'spomenik Čehokovog upravljanja'' i tom je prilikom rekao kako Čehok ima optužnicu za primanje mita od Stanoinga.

Nakon što je Čehok reagirao na Kišičeve riječi i sve nazvao ''prljavom laži'' s kojom on nema veze, Kišić je poslao priopćenje u kojem se ispričava Čehoku.

- Tu je gospodin Čehok u pravu, takve vrste optužnice nema. Nema optužnice ni za bilo kakve poslove oko VTC-a, i to nisam ni navodio, nego smo to spomenuli kao jedan simbol upravljanja gradom i devastacije prostora u vrijeme gradonačelnika Čehoka (neovisno o tome tko je izdao dozvolu).- izjavio je Kišić

Napomenuo je također da Uskokova optužnica jest potvrđena, a u njoj ga se među ostalim, tereti i za primanje mita od g. Bunića u iznosu od 100 tisuća kuna kojima je plaćen dio kupoprodajnog iznosa stana.

- Žao mi je što ove optužnice zauzimaju toliki prostor i što o njima toliko govorimo, što je jasno da i Čehoku ne odgovara, ali jednostavno smatramo kako je bitno da se o njima govori, jer će njihov ishod uvelike utjecati na funkcioniranje našeg Grada, s obzirom da će biti veliko opterećenje za Čehoka bude li izabran.- dodao je Kišić

 

 

Komentari