jutro nakon izbora

PRESICA KOALICIJE "Osvojili smo gotovo 80 posto Varaždina - Čehok više nema podršku"

Objavljeno: 06.05.2019. 11:12

Zadnja izmjena: 06.05.2019. 11:16

„Naša koalicija pobjednik je ovih izbora s 26 posto većim brojem glasova i 25 posto većim brojem mandata od prve sljedeće liste HDZ-a, te najboljim rezultatom u sedam mjesnih odbora, što je 75 posto više od prve sljedeće liste“, istaknuto je danas na konferenciji SDP-Reformisti-HSU.

Natalija Martinčević spomenuti rezultat na izborima za Vijeća mjesnih odbora smatra porukom da su građani nezadovoljni gradskom vlasti Ivana Čehoka, zbog čega su svoju punu podršku iskazali njihovoj koaliciji: „Pobijedili smo u mjesnim odborima koji ukupno predstavljaju više od 76 posto birača grada Varaždina!“, rekla je Martinčević na presici.

Posebno je istaknula osvajanje apsolutne većine u 3. mjesnom odboru – drugome po veličini, gdje je pobijedio Nenad Košćak, te pobjedu u Jalkovcu gdje je Robert Vugrin, kako je rekla - „u direktnom duelu s listom Ivana Čehoka osvojio 6 od 9 vijećnika“. Miroslav Marković na kraju je zaključi kako ih veseli što su osvojili „gotovo 80 posto Grada Varaždina“, te također smatra da je riječ o poruci gradonačelniku Čehoku.

Komentari