sporazum

Denis Mladenović zajednički kandidat koalicije "Mladost za budućnost"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.04.2021. 12:42

Zadnja izmjena: 12.04.2021. 16:45

U Varaždinu je predstavljena koalicija „Mladost za budućnost“ koja okuplja Most, Hrvatske suvereniste, Hrast, HKS Generaciju obnove i Neovisne za Hrvatsku.

Dominik Klemenčić, nositelj zajedničke liste za Gradsko vijeće grada Varaždina rekao je da lista okuplja mlade ljude neopterećene prošlošću i podjelama koji će jednostavno podržavati sve dobre ideje a boriti se protiv loših. Dodao je i to, da je Gradsko vijeće važnije od gradonačelnika jer ono donosi sve važne odluke dok ih gradonačelnik samo predlaže.

Denis Mladenović, zajednički kandidat za župana zahvalio je svim okupljenim strankama na podršci: - Ne zanima nas prošlost, premrežene političke strukture koje ne rade u službi građana koji su ih izabrali i dali im povjerenje. Zanima nas jednakost svih društvenih skupina, naša sredina i okolina krojena po mjeri svakog čovjeka. Zato mlad kolektiv u ovom političkom zajedništvu zaista donosi bolju budućnost. Djelujmo danas, kako bismo gradili bolje sutra za sve ljude, naše sugrađane, obitelji, prijatelje - rekao je Mladenović.

Komentari