izbori u nedjelju

Koalicija HNS-HSU na izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Lepoglave: ''Svaki su izbori bitni''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 11.05.2019. 11:41

Zadnja izmjena: 11.05.2019. 11:45

Koalicija dviju stranaka, Hrvatske narodne stranke i Hrvatske stranke umirovljenika, održala je u petak u prostorima Kulturno turističko-informativnog centra, TKIC-a, središnji predizborni skup uoči nedjeljnih izbora za vijeća mjesnih odbora Grada Lepoglave.

Predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije i kandidat za Europski parlament, Alen Leverić, zahvalio je članovima obiju stranaka, kandidatima, volonterima, simpatizerima što su dio svog slobodnog vremena i truda posvetili građanima Lepoglave, svojim susjedima i prijateljima kako bi im pojasnili što će nakon nedjeljne pobjede učiniti, svatko u svom mjesnom odboru.

– Nema nevažnih izbora. Svaki izbori utječu na nešto ili nekoga, na pojedinca ili zajednicu i zato onaj tko kaže da su izbori za vijeća mjesnih odbora nevažni ili pak svoju kampanju zasniva na niskim i neutemeljenim kritikama drugih ne želi dobro svojim sumještanima, susjedima, prijateljima. Ovi izbori, kao i oni 26. svibnja kada ćemo svi zajedno glasati za kandidate za EU parlament, jako su važni. Važno je tko vas zastupa u vašem mjesnom odboru, u gradu, u Hrvatskom saboru ili u Europskom parlamentu – zaključio je Leverić.

– Izbori za mjesne odbore jako su bitni i žalosno je ako to neki ne prepoznaju. Naši mjesni odbori spona su s izvršnom vlasti Grada Lepoglave i sa mnom osobno. Predstavnici mjesnih odbora najbolje znaju koji problemi tište mještane, koji su to ključni projekti koji bi poboljšali kvalitetu života u pojedini mjesnim odborima. Oni znaju što im treba, a mi smo tu da ih prvo saslušamo, osmislimo način kako realizirati projekt i onda na kraju to zajedno i učinimo – poručio je sa skupa HNS-ov gradonačelnik Marijan Škvarić te naglasio kako je suradnja do sada, između mjesnih odbora i njega kao gradonačelnika, bila jako uspješna i kako takvu suradnju očekuje i od ponedjeljka nadalje.

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika grada Lepoglave, Ignac Lončar, pozvao je sve članove, simpatizere kao i sve umirovljenike s područja Lepoglave da u nedjelju izađu na izbore i glasaju za koaliciju HNS-HSU.

Komentari