Pao dogovor

Koalicija od 110.000 glasova - Čačić i Bandić na izbore zajedno

Objavljeno: 09.07.2016. 15:05

Zadnja izmjena: 09.07.2016. 15:11

Foto: Facebook

Narodna stranka – Reformisti danas je održala Središnji odbor, nakon čega je predsjednik te stranke, Radimir Čačić, za medije izjavio da će na predstojeće parlamentarne izbore u rujnu izaći u koaliciji sa strankom Bandić Milan 365.

Natalija Martinčević povodom toga izjavila je za eVaraždin kako je riječ o težnji za sinergijom glasova te dvije stranke s domaćeg političkog centra, od kojih je njihova na prošlim parlamentarnim izborima osvojila 35.000 glasova, dok je za Bandićevu stranku glasovalo 75.000 glasača.

- Nećemo ni lijevo ni desno, ostajemo na centru i zato na izbore izlazimo – na centru. Ideološke podjele nas ne zanimaju, a očekujemo da će nam izborni rezultat omogućiti realizaciju programa, posebno onog za regiju Sjever, Varaždinsku županiju i grad Varaždin.

Martinčević ističe da je stranka Milana Bandića na istoj centralnoj poziciji, a decentralizacija državnog proračuna za koju se zalažu, imat će, napominje, svoje pozitivne reperkusije i na Grad Zagreb. Kako doznajmo, koalicija formalno još uvijek nije potpisana, a trebala bi uključivati veći broj drugih stranaka na centru.

Komentari