izbori 5.svibnja

Članovi koalicije SDP-Reformisti- HSU održali posljednje predizborne skupove po mjesnim odborima

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.05.2019. 11:07

Zadnja izmjena: 03.05.2019. 11:11

Koalicija SDP-Reformisti- HSU održali su posljednje predizborne skupove po mjesnim odborima, odnosno u 2.mjesnom odboru gdje je nositeljica liste i aktualna predsjednica Vijeća mjesnog odbora Ivana Golubić Horvat te u Jalkovcu gdje je aktualni predsjednik, zamjenik župana Robert Vugrin.

Na druženju održanom u prostorijama mjesnog odbora u Kolodvorskoj, Golubić Horvat se osvrnula na inicijative i probleme 2. mjesnog odbora, dok je u Jalkovcu Vugrin istaknuo i pobrojao sve inicijative koje je pokrenuo i realizirao kao predsjednik Vijeća mjesnog odbora. Između ostalog, nabrojao je obnovu interijera Društvenog doma, zamjenu drvenih električnih stupova, a prema njegovim riječima, pokrenuo je i važnu inicijativu, a to je izmještanje kamionskog prometa iz samog naselja izgradnjom čvora na jugozapadnoj obilaznici.

Na temu kamionskog prometa, potpredsjednica Reformista i savjetnica župana Martinčević govorila je o peticiji koju su Reformisti pokrenuli i s kojom će se uputiti premijeru o ukidanju donesenog Pravilnika o ograničavanju kamionskog prometa s kojim se kamionski promet usmjerio i kroz Grad Varaždin.

Prisutnima se obratio i predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i župan Varaždinske županije Radimir Čačić. - Na ovoj listi koja se predstavlja kao nezavisna nema nezavisnih, već samo vrlo ovisnih o Ivanu Čehoku. Grad se ne smije oglušivati na probleme i zahtjeve mjesnih odbora. Ovi izbori koji su u nedjelju su prilika da se s razine mjesnih odbora pošalje poruka nezadovoljstva dosadašnjim načinom vođenja Grada. – izjavio je župan Čačić.

 

Komentari