4. Mjesni odbor

Koalicija SDP-Reformisti i HSU predstavila se na predizbornom skupu u Zbelavi

Objavljeno: 01.05.2019. 14:56

Zadnja izmjena: 01.05.2019. 14:58

I ovaj tjedan koalicija SDP-Reformisti-HSU nastavlja s okupljanjima po mjesnim odborima diljem Grada Varaždina. Jučer 30. travnja održan je predizborni skup u Zbelavi i 4. mjesnom odboru.

U Zbelavi, kao najudaljenijem prigradskom naselju pobrojeni su problemi među kojima je svakako najvažniji nedovršena kanalizacija, a zbog toga i katastrofalno stanje prometnica i cjelokupne infrastrukture. Osim što prometnice nisu dostojne mjesnog odbora koji spada pod Grad Varaždin, kroz tu istu prometnicu nema biciklističke ni pješačke staze do osnovne škole. Na predizbornom skupu svoj program predstavila je kandidatkinja koalicije i nositeljica liste Ivana Borovec (Reformisti).

U 4. mjesnom odboru, najvećem mjesnom odboru u Gradu Varaždinu pred preko 80 okupljenih građana predstavio se nositelj liste i aktualni predsjednik mjesnog odbora Stjepan Lončar (Reformisti).  +Prisutnima su se i u Zbelavi i 4. mjesnom odboru obratili predsjednik Gradskog odbora SDP-a Miroslav Marković i predsjednica Gradske organizacije Reformista Varaždin Natalija Martinčević.

- Puno obećanja smo čuli, ali nikako da s riječi prijeđu na djela. Najnovija situacija u Gradu vezana je upravo uz problem kojeg je stvorio sam gradonačelnik. Svi ti problemi veliki su udari na naše građane, a posebno na naše umirovljenike koji su pogođeni ne samo većim računima za smeće već i za komunalne usluge. - naglasila je Martinčević.

Komentari