Kolinda iz Varaždina poručila Josipoviću: Vraćaš se na Pravni fakultet!

galerija-images/Kolinda u varazdinu

Objavljeno: 28.10.2014. 15:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Kampanja HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje, temeljena na obilasku terena, danas je nastavljena u Varaždinu u kojem Kolinda nije propustila zasvirati na Srećkovom verglecu. Zavirila je u „Anđelinjak“ te za uspjeh u kampanji istrljala Grgin nožni prst...

Kandidatkinja Hrvatske demokratske zajednice za predsjednicu Republike Hrvatske po dolasku u Varaždinsku županiju prvo je posjetila Općinu Gornji Kneginec i tamošnji - Lumini centar. Dojmove iz Kneginca, podijelila je s novinarima u Varaždinu.

- Idućeg tjedna hrvatskoj javnosti predstavit ćemo naš gospodarski program i ovaj posjet gospodarskoj zoni u Knegincu planiran je radi skupljanja informacija s terena. Mislim, odnosno čvrsto vjerujem, da je poduzetništvo to što će izvesti državu iz krize. I država može otvarati radna mjesta, ali su ona ograničenog trajanja. Probleme će u konačnici rješavati malo i srednje poduzetništvo – uvjerena je Grabar-Kitarović.

Predsjedničku kandidatkinju HDZ-a raduje činjenica da u našem kraju ima napretka u gospodarstvu.

- Simptomatično je da ga ima najviše u dijelovima gdje je HDZ na vlasti. Nažalost čak i ovdje u Varaždinu, gospodarstvo stagnira – primijetila je Kolinda koja u budućnosti želi vidjeti ravnomjerni razvoj Varaždinske i svih ostalih županija.

O svom trenutačnom statusu, Grabar Kitarović kaže da je ostavila respektabilnu međunarodnu karijeru.

- U međuvremenu sam odbila dvije lukrativne ponude iz inozemstva kako bih se vratila u Hrvatsku. Sada u Zagrebu živim od svoje ušteđevine i za razliku od drugih kandidata koji ulaze u predsjedničku utrku, ja u njoj sudjelujem bez ikakvih osobnih primanja – istaknula je.

Još gore, ne idu joj staž i mirovinsko osiguranje, jedino je uspjela djeci omogućiti nastavak školovanja u Belgiji, daleko od medijske hajke.

- Suprug i ja odlučili smo nakon dugo razmišljanja da djecu, koja su u osjetljivim godinama, zaštitimo od medijskog eksponiranja sve dok ne završi ova kampanja. Bit ću prva predsjednica i garantiram vam da će se moja djeca vratiti i živjeti u prosperitetnoj Hrvatskoj – naglasila je Grabar-Kitarović.

Svojem, pak, protukandidatu, Ivi Josipoviću, iz Varaždina je na kraju poručila da će morati reaktivirati svoj zamrznuti status na Pravnom fakultetu.
{gallery}Kolinda u varazdinu{/gallery}
        


Komentari