OPĆINA SRAČINEC

Konstituirano Općinsko vijeće Općine Sračinec

Objavljeno: 10.06.2021. 09:53

Zadnja izmjena: 10.06.2021. 09:53

Jučer je u Sračincu održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Sračinec, na kojoj su potvrđeni mandati vijećnicama i vijećnicima, izabran predsjednik Općinskog vijeća i dva potpredsjednika, kao i radna tijela Općinskog vijeća.

Nakon provedenih izbora i preuzimanja dužnosti, došlo je do manjih promjena u sastavu vijeća. Tako su na dužnost vijećnika jučer prisegnuli Krunoslav Lukačić (HNS), Karmela Majcen (HNS), Goran Stolnik (HNS), Đurđica Kovačić (HNS), Kristina Slaviček (HNS), Anđelko Križmarić (HNS), Jasmina Štrlek (HNS), Valerija Paljak (NS - Reformisti), Mihael Liber (NS - Reformisti), Ljerka Flegar (NS - Reformisti), Miroslav Peklar (NS - Reformisti), Božena Milec (HSU) i Juraj Ozmec (nezavisni).

Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Sračinec izabran je Krunoslav Lukačić (HNS), koji je do nedavno obnašao dužnost zamjenika načelnika Općine Sračinec. Za potpredsjednice Općinskog vijeća Općine Sračinec izabrane su Đurđica Kovačić (HNS) i Ljerka Flegar (NS - Reformisti).

- Veseli me da smo se na prvoj sjednici okupili svi i da smo, bez obzira na napetosti među nama za vrijeme kampanje, danas sve odluke donijeli jednoglasno. Pred nama je provedba velikih projekata u općini Sračinec i siguran sam da će ovo Općinsko vijeće ostaviti veliki trag u povijesti naših dvaju mjesta, Svibovca Podravskog i Sračinca - rekao je nakon sjednice vijeća načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.

Komentari