priopćenje za medije

Kostanjevac: ''Pozivam sve članove stranke da podrže Andreja Plenkovića''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 12.03.2020. 17:56

Zadnja izmjena: 12.03.2020. 17:56

Dogradnja dječjeg vrtića, sanacija klizišta u odvojcima Šincek u Vinicabregu i Klajbus u Vinici, energetska obnove općinske zgrade, postavljanje tribina na nogometnom igralištu, sanacije i modernizacije nerazvrstanih cesta u Vinicabregu te Gornjem Ladanju, modernizacije javne rasvjete, kupnje komunalnog traktora - sve su to investicije u Vinici koje je istaknuo načelnik Marijan Kostanjevac.

Kako je dodao, tu je i projekt revitalizacije Arboretuma, dvorca i rekonstrukciju srednje škole. a u Regionalni centar kompetentnosti uložiti će se 100 milijuna kuna. Osim organizacije brojnih kulturnih događanja, Kostanjevac je izdvojio i potpore za djecu i mlade, kao i za umirovljenike. 

- Sve nabrojeno je pred realizacijom , a kada se tome doda još projekt aglomeracije vrijednosti 40 milijuna kuna , planirane rekonstrukcija viničkog vatrogasnog doma vrijednosti 2,6 milijuna kuna i energetska obnova Društvenog doma u Gornjem Ladanju, te izgradnje nove školske sportske dvorane vrijednosti 14 milijuna kuna te ostalih planiranih općinskih projekta, doista dolazimo do impozantne brojke - rekao je načelnik i dodao kako je osobna bliskost s premijerom doprinijela realiziranim te nadolazećim projektima. Za kraj je pozvao sve članove stranke da na unutarstranačkim izborima pruže maksimalnu podršku timu Andreja Plenkovića.

Komentari