eu izbori

Krunoslav Lukačić: Vaš glas mijenja Europu!

Objavljeno: 07.06.2024. 14:59

Zadnja izmjena: 07.06.2024. 14:59

Objava HNS-a

Krunoslav Lukačić: Vaš glas mijenja Europu!

Kako se bliži kraj naše izborne kampanje, želim izraziti svoju iskrenu zahvalnost svima vama koji ste prepoznali važnost naše perspektive za budućnost Europe. Uvjeren sam da je umjerenost, dijalog i suradnja ključ uspjeha u složenom političkom pejzažu Europskog parlamenta.

Naša kampanja nije bila samo o iznošenju obećanja; bila je o stvaranju realnih, pragmatičnih rješenja koja mogu unaprijediti živote svih građana EU. Zalagali smo se za snažnu, ali fleksibilnu Europu, koja može odgovoriti na izazove današnjice, a istovremeno ostati vjerna svojim temeljnim vrijednostima.

Bez obzira na ishod ovih izbora, naša misija se nastavlja. Nastavit ćemo raditi na izgradnji mostova, ne zidova, promičući politike koje donose ravnotežu između ekonomskog rasta i socijalne pravde, između inovacija i očuvanja okoliša.

Stoga vas pozivam, iskoristite svoje demokratsko pravo i glasajte za Europu koju želimo - Europu koja je jaka, ali pravedna; napredna, ali inkluzivna. Vaš glas ima snagu oblikovati našu zajedničku budućnost.

Zajedno možemo postići više!

Vaš Krunoslav Lukačić,

kandidat broj 10 na Fairplay listi broj 9

Komentari