lokalni izbori 2021.

Odgovor Lešine Reformistima: Čačić je opsjednut time tko je negdje "prvi", a mi smo tim

Objavljeno: 14.05.2021. 13:36

Zadnja izmjena: 14.05.2021. 13:37

Kandidat za župana Varaždinske županije Mario Lešina (Zajedno) reagirao je na objavu Reformista koji su, podsjetimo, naveli kako bi se pozicioniranje Marija Lešine na drugo mjesto liste za Županijsku skupštinu - trebalo smatrati uvredom za njega samog. Na prvom mjestu je naime Čehok.

  • Reformisti o paktu Čehok-Beljak: Par si para uvijek nađe i uvreda za Lešinu, više OVDJE.

U nastavku prenosimo i reakciju Marija Lešine:

"Gdje će završiti erozija lika i djela  i kukavičluk Radimira Čačića, i gdje su granice njegove oholosti i bahatosti? Osim što se boji sučeliti s protukandidatima, boji se i potpisati komentare na našu listu.

Razvidno je da je upravo on autor reakcije s obzirom da postavlja pitanje tko je prvi na listi jer je upravo on, opsjednut time da bude prvi u nečemu, što mu nikako ne uspijeva, izmišljao funkcije i sam sebe nazivao Prvi potpredsjednik vlade, u javnosti sarkastično nazivan Pipi Vrh. Mi smo tim, i ne opterećujemo se s tim tko je prvi među jednakima.

Kriterij za sastavljanje naše liste bili su kompetencije, znanja i vještine, a po tom kriteriju nitko od ljudi s liste reformista ne bi bio dovoljno dobar da nađe svoje mjesto, uključujući njega. Svi su rado prihvatili poziv na suradnju i nikoga nije trebalo kupovati županijskim subvencijama".

Komentari