presica hns-a

Leverić: "Čačiću želim sretan rođendan, a kad ode u mirovinu - pomoći ću mu s rajčicama"

U prostorijama HNS-a u Varaždinu danas je o održanim izborima za vijeća mjesnih odbora Grada Varaždina te predstojećim izborima za Europski parlament govorio predsjednik Županijske organizacije HNS-a Alen Leverić.
Objavljeno: 10.05.2019. 10:13

Zadnja izmjena: 10.05.2019. 10:32

U prostorijama HNS-a danas je o održanim izborima za vijeća mjesnih odbora te predstojećim izborima za Europski parlament presicu održao predsjednik Županijske organizacije HNS-a Alen Leverić.

Leverić je istaknuo kako je HNS samostalno izašao na izbore te je rezultatom od 10 posto vrlo zadovoljan. - Počele su špekulacije oko mogućih koalicija, no HNS neće ići u nikakve koalicije, možemo razgovarati samo o projektnim suradnjama po svakom mjesnom odboru. - rekao je Leverić te se osvrnuo na izjavu SDP-ovog Miroslava Markovića o tome kako je "HNS u koaliciji s HDZ-om na nacionalnoj razini i da će to birači kazniti". - Ne znam je li on shvatio, on je upravo u gradskoj koaliciji s Reformistima i Čačićem koji su na nacionalnoj razini u koaliciji s HDZ-om. - dodao je Leverić. Na kraju, Leverić je Radimiru Čačiću čestitao sutrašnji rođendan - Iskreno od svega srca mu želim dug i uspješan život, a za dvije godine kada ide u političku mirovinu, voljan sam mu pomoći s informacijama kako se sade i tretiraju rajčice, jer nijedan posao nije sramotan - rekao je Leverić.

Komentari