službeni stav

Leverić ne vjeruje HDZ-u: "Predugo sam u politici da vjerujem u slučajnosti"

Objavljeno: 05.10.2018. 10:12

Zadnja izmjena: 05.10.2018. 11:44

Napokon smo uspjeli dobiti i službeno očitovanje od strane HNS-a glede jučerašnjeg neplaniranog ishoda glasovanja na Županijskoj skupštini, koje ih je stajalo mjesta potpredsjednika Skupštine.

Još nije poznato dozvoljava li statut Varaždinske županije da ova stranka ponovno kandidira Zlatana Mošmondora ili mora ponuditi nekoga drugoga, a sada postoje i dvojbe oko toga je li isto mjesto „napikirao“ HDZ kao pozicijska stranka s najvećim brojem vijećnika.

>>VLADIMIR KRAMARIĆ (HDZ): Zašto sam glasovao protiv HNS-ovca

- Predugo sam u politici da vjerujem u slučajnosti. Za ovu odluku bila je i Natalija Martinčević koja je rekla da će Reformisti glasovati za tu promjenu, ali poznavajući njihovu nedosljednost i nedosljednost Radimira Čačića, bili smo sigurni da neće, što se na kraju pokazalo točnim – glasi komentar predsjednika županijskog HNS-a Alena Leverića.

Podsjetimo, županijski vijećnik HDZ-a Vladimir Kramarić izjavio je kako protiv imenovanja Zlatana Mošmondora glasovao iz osobnog revolta prema HNS-u dugog 16 godina, odnosno iz razloga što nisu prihvaćali projekte koje HDZ predlagao. Također, rekao je da Općinu Bednja i sada zaobilazi Ministarstvo graditeljstva kojemu je na čelu Predrag Štromar.

Komentari