'više rada, manje priče'

Liga za Varaždin predstavila svoj gospodarski program - evo detalja

Objavljeno: 20.04.2017. 15:25

Zadnja izmjena: 20.04.2017. 15:27

Danas je LIGA za Varaždin predstavila gospodarski dio programa 'Varaždin na kvadrat', koje su predstavili kandidat za gradonačelnika Vlado Sevšek i Davor Patafta.

Temeljni cilj kojeg Sevšek i Patafta zajedno sa svojim suradnicima vide na gospodarskom planu jest stvaranje poduzetničkog duha privlačenjem domaćih i vanjskih investitora. Sevšek se osvrnuo na preustroj Gradske uprave i uvođenju informacijskog sustava svim građanima i poduzetnicima zbog čega bi svatko od dionika znao u kojem je statusu njegov zahtjev i u kojoj je fazi rješavanja. 

Patafta smatra kako je potrebno učinkovitije upravljanje gradskom imovinom i proračunom na kojem vidi puno prostora za uštede.

- Ukoliko dođemo na vlast, u industrijsku zonu Brezje dovest ćemo minimalno 2 investitora, izgraditi 2 tvornice i time stvoriti više radnih mjesta. Potrebno je puno raditi, a malo pričati.- izjavio je Patafta, najviše se osvrćući na privlačenje investitora i ukidanje nameta, razvoj malog i srednjeg poduzetništva i povećanje plaća.

 

Komentari