neslužbeno doznajemo

Ako se netko pitao zašto Vitez nazoči sastancima najužeg vrha, ovo je vjerojatno odgovor!

Alen Runac s posljednjeg mjesta uvijek može biti aktiviran, a najveći uspon u stranačkoj hijerarhiji u posljednje vrijeme doživljava Dražen Vitez, za kojeg su se neki pitali zašto sve češće nazoči sastancima rezerviranim za najuži dio HDZ-ova vrha...
Objavljeno: 24.03.2023. 18:24

Zadnja izmjena: 24.03.2023. 20:26

Spomenka Kiđamet Piskač, Dražen Vitez, Marko Hlebar, Alen Runac, kao i dvoje članova HSU-a, ključni su ljudi na koje HDZ, kako neslužbeno doznajemo, računa.

Riječ je o imenima koja će se naći na listi HDZ-a za predstojeće prijevremene izbore, a koja bi uskoro, možda već početkom tjedna, mogla biti i službeno predstavljena.

Listu će nositi Damir Habijan, a Anđelko Stričak, iako se aktivnije nego ikad uključio u rad gradskog odbora, navodno ne planira pretjerano veliku kampanju.

- On je uvjeren da sve okolnosti, lokalne i nacionalne, idu HDZ-u u prilog, te da će gradski HDZ ostvariti jedan od najboljih rezultata ikad, a svakako bolji nego prije dvije godine – kaže nam izvor iz lokalnog HDZ-a.

Doktori i Dražen Vitez

- Glavne poruke će biti rezultati, sigurnost i dijalog. Sigurnost simbolički predstavljaju "doktori", a rezultate i županijske investicije Dražen Vitez kao prvi čovjek sve uspješnijeg kluba.

Spomenka Kiđamet Piskač nije slučajno već poduže vrijeme članica Stričakova savjeta za zdravlje, a kirurg Marko Hlebar (simbolički stavljen na jedanaesto mjesto) je zamjenik ravnatelja bolnice Damira Poljaka koji već jako dugo slovi za jednoga od najbližih Stričakovih pouzdanika.

Alen Runac s posljednjeg mjesta uvijek može biti aktiviran, a najveći uspon u stranačkoj hijerarhiji u posljednje vrijeme doživljava Dražen Vitez, za kojeg su se neki pitali zašto sve češće nazoči sastancima rezerviranim za najuži dio HDZ-ova vrha.

Ovo je vjerojatno odgovor, a u nastavku pročitajte cjelokupnu (premda još uvijek neslužbenu) listu HDZ-a:

 1. Damir Habijan
 2. Dr. Spomenka Kiđamet Piskač
 3. Dražen Vitez
 4. HSU
 5. Aranka Oreški
 6. Gordana Kišak
 7. Alina Hanžek
 8. Robert Puja
 9. Branko Družinić
 10. Goran Bobek
 11. Dr. Marko Hlebar
 12. Damir Laljek
 13. Sanja Tušek
 14. Melita Pomper
 15. Gordana Conar
 16. Mišel Hrupek
 17. Marijana Staneković
 18. HSU
 19. Marko Dugandžić
 20. Silvija Cupar
 21. Alen Runac