Kako poručuju iz ludbreškog HNS-a, u rad Gradskog vijeća uvodi se praksa da se sjednice sazivaju u kratkom roku i u terminu koji ne odgovara vijećnicima, te takvu praksu - osuđuju. Gradonačelnik Dubravko Bilić pak poručuje kako Grad ima važnijih tema. 

Kako su napisali HNS-ovci, na ovaj način želi se izbjeći rasprava te netko iz gradske vlasti ne želi da se čuje glas oporbe koji je sve jači. - Ovo je krajnje nemoralan način da se i dalje omalovažavaju predstavnici oporbe, da se izigrava volja birača, ali i srozavaju demokratski standardi - izjavila je predsjednica HNS-a Grada Ludbrega Petra Horvat komentirajući, kako je rekla, ''na brzinu sazvanu sjednicu ludbreškog Gradskog vijeća''.

Gradonačelnik Dubravko Bilić komentirao je ovo priopćenje i rekao kako se Grad Ludbreg bavi važnijom tematikom od termina održavanja sjednica. - Tako smo u procesu osiguravanja radnog materijala učenicima Osnovne škole Ludbreg, a prošao nam je novi projekt koji uključuje Srednju školu Ludbreg kroz koji će biti poboljšana kvaliteta i atraktivnost obrazovnog procesa - poručio je Bilić i još jednom dodao kako je Ludbreg najbolji grad u Hrvatskoj po povlačenju EU fondova. 

 

 

 

Komentari

19.07.2019. 16:55h Zadnja izmjena: 19.07.2019. 16:55