izborna utrka

Bilić: 'Koalicija SDP-a, HSU-a i Laburista danas je potpisana i nastavlja svoju suradnju'

Objavljeno: 27.03.2017. 18:25

Zadnja izmjena: 27.03.2017. 18:25

- Koalicija SDP-a, HSU-a i Hrvatskih laburista u Ludbregu danas je i službeno potpisana.– rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić i dodao kako je ovo nastavak suradnje budući da je, kako kaže, koalicija protekle 4 godine zajedno radila na postavljanju temelja za dobar Ludbreg.

- Odradili smo puno projekata i misli da možemo tražiti od građana da zajedno opet nastavimo raditi na dobrobiti za naš grad. – istaknuo je gradonačelnik i napomenuo kako će SDP na izborima imati deset predstavnika, HSS  i HSU po dvoje, dok će jedan predstavnik biti iz redova Laburista.

Bilić je dodao kako koalicija na temelju dosadašnjih rezultata i dosadašnjeg rada očekuje da njihova lista osvoji većinu u Gradskom vijeću, a ukoliko osvoje manje od potrebnih 8 mjesta, koalicijskog partnera će tražiti u srodnoj stranci, kako kaže, svim onima kojima je Ludbreg na prvom mjestu.

Na upit kakvu izbornu kampanju očekuje, Bilić je istaknuo kako očekuje pozitivnu kampanju, budući da su i oni sami radili na uspostavi pozitivne klime, ne politiziranju, nego rada za sve građane. Podsjetimo, Dubravko Bilić će se u svibnju ponovno kandidirati za gradonačelnika Ludbrega, dok će se za njegovu zamjenicu kandidirati Renata Potočnik, također iz redova SDP-a.

Nešto ranije, SDP i HNS su se razišli, odnosno nisu mogli dogovoriti suradnju, te HNS-ovci sada imaju svoji kandidatkinju za gradonačelnicu.

Komentari