u ludbregu sve žešće

Stričak na predstavljanju Jadanić-Horvat saveza: "Bilić je i sam priznao da je Plenković učinio više!"

Objavljeno: 26.04.2017. 12:29

Zadnja izmjena: 26.04.2017. 12:37

Foto: Jelena Pintar

Na današnjem predstavljanju kandidata i potpisivanju koalicije između ludbreškog HDZ-a i Reformista bilo je riječi o podjelama, političkim prepucavanjima, ali i o zajedničkoj suradnji koja je izazvala dosta prašine u javnosti.

Na samom početku predstavljanja kandidata predsjednik ludbreškog HDZ-a Franjo Beser naglasio kako je dosta političkih prepucavanja i laži, kao i podjela na lijeve i desne. Vera Jadanić nije se željela vraćati na, kako kaže - "već staru priču" (o njezinom prelasku u HDZ), već je rekla da želi nastaviti "dobar rad s jasnom vizijom i brigom za građane". 

- Mudro i jednostavno jedini je način vođenja grada - kaže Jadanić u borbi za mjesto gradonačelnice.

Kandidat za zamjenika Krešimir Horvat iz redova Reformista smatra kako je s Jadanić dugo i dobro surađivao te kako njeno iskustvo i njegova energija mogu doprinjeti svim građanima. 

- HDZ smo prepoznali kao partnera jer želimo okupiti širok spektar kvalitetnih ljudi, a jedina podjela koja bi trebala biti jest ona na sposobne i nesposobne - kazao je Horvat na pitanje zašto s HDZ-om.

Horvat se tako osvrnuo i na Štromara rekavši da je dokazano nesposoban župan, ali ustvrdivši kako će njihova kampanja biti konstruktivna i bez vrijeđanja. Svoju potporu kandidatima došli su dati i HDZ-ovi saborski zastupnici Križanić i Stričak.

Stričak smatra, kako je tom prilikom rekao, da se premalo priča o kvalitetama kandidata. U svom govoru osvrnuo se i na aktualnog gradonačelnika Ludbrega koji je, prema njegovim riječima, na zadnjem gradskom vijeću "priznao" da je u mandatu ove Vlade učinjeno više.

Komentari