negiranje navoda

Ludbreški gradski vijećnik HDZ-a Balaško negira da su vijećnici bili upoznati sa slučajem Kišić

Objavljeno: 01.02.2017. 14:15

Zadnja izmjena: 01.02.2017. 14:48

Foto: Arhiva

Na medijske napise da su vijećnici Gradskog vijeća Ludbrega još prošle godine bili upoznati s problematikom Kišić - maloljetni F.B. svojim se priopćenjem javio HDZ-ov ludbreški vijećnik Zlatko Balaško.

Balaško negira da on kao vijećnik uopće nije bio upoznat sa zapisnikom razgovora s F. B.-om kojega je načinila njegova razrednica Ivana Pomahač.

-Ja kao vijećnik izjavljujem da nisam bio upoznat s nikakvim zapisnikom. Da li su s navedenim zapisnikom bili upoznati vijećnici iz redova HNS-a i SDP-a ili Reformista ja to ne znam. - izjavljuje Balaško, dodajući kako se radi o slučaju sramotnim za Ludbreg.

Balaško također sramotnim smatra i smjene članica Školskog odbora Srednje škole, koje su inače bile pripadnice SDP-a i HNS-a. On glavni problem vidi u tome što župan nije odabrao nove članove iz Ludbrega te smatra da je odgovornost za slučaj na ravnatelju a ne na članovima Školskog odbora.

- Da li je u cijeli slučaj umočen i Župan,  jer su malodobnog F. B., tijekom 2015. koristili u predizborne svrhe? - postavlja pitanje Balaško, predlažući održavanje sjednice Gradskog vijeća na navedenu temu.

Komentari