priopćenje za medije

Lukačić: Možemo surađivati na području zdravstva, školstva, gospodarstva i mobilnosti

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Objavljeno: 09.06.2021. 12:30

Zadnja izmjena: 09.06.2021. 13:22

Foto: Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Predstavnici HNS-a Varaždinske županije, kandidat za župana Krunoslav Lukačić, v.d. predsjednika Županijske organizacije Marijan Škvarić te saborski zastupnik Predrag Štromar održali su u srijedu razgovor sa županom Varaždinske županije Anđelkom Stričakom, o projektnoj suradnji u radu Skupštine Varaždinske županije.

Čestitajući županu na izboru, predstavnici HNS-a izdvojili su teme, odnosno područja na kojima je moguće ostvariti suradnju, prvenstveno u interesu žitelja Varaždinske županije.

-Uz spektar djelatnosti i područja na kojima možemo temeljiti našu zajedničku suradnju, posebno smo se osvrnuli na zdravstvo, školstvo, gospodarstvo i mobilnost. To su teme koje se tiču svih žitelja Varaždinske županije, a u fokus prije svega stavljaju čovjeka - kako korisnika, tako i pružatelja usluga, poglavito onih u školstvu i zdravstvu, što je naš osnovni cilj u ovom mandatu. Uz navedena područja, zalagat ćemo se i za reviziju poslovanja Županije, kao i svih ustanova i institucija usko vezanih radi utvrđivanja financijskog stanja i opterećenja istih - kazao je Lukačić dodajući da osobno vjeruje kako smjena ljudi u Varaždinskoj županiji rezultatom proteklih izbora nosi i novo doba.

-Vjerujem da je pred nama svima razdoblje otvorenije komunikacije, razmjene ideja i stavova i uvažavanje svih relevantnih mišljenja radi općeg i kontinuiranog razvoja županije u narednom razdoblju - zaključio je Lukačić.

Objava Hrvatske narodne stranke (HNS)

Komentari