SDP-om se bavi i policija

Maloljetnom članu i županijskoj vijećnici anonimkom zaprijetili sramotom

Objavljeno: 14.01.2016. 10:39

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 10:19

Foto: montaža/arhiva

U petak, 8. siječnja, kako doznajemo, 16-godišnji član Foruma mladih iz ludbreškog SDP-a primio je prijeteću poruku koju mu je netko ostavio u sandučiću pokraj obiteljske kuće, a u pismu se spominje i Ivana Pomahač, županijska vijećnica SDP-a... 

Kontaktirali smo stoga Ivanu Pomahač koja nam je putem telefonskog razgovorola potvrdila da je slučaj prijavljen policiji te da je mladi član SDP-a sporno pismo primio u petak. 

U poruci, čiju prvu stranicu donosimo na fotografiji, piše sljedeće: 

"Ako ne izađeš iz FM-SDP-a doživjet ćeš najveću sramotu na internetu kao i tvoja bliska prijateljica Ivana Pomahač."

Ivana Pomahač kazala nam je danas ujutro kako pismo nije bilo upućeno njoj direktno, već spomenutom članu Foruma mladih iz Ludbrega koji službeno još nije član stranke već Foruma mladih. Također, kazala je kako vjeruje da će se cijela situacija pravno riješiti. 

- Ne stignem se baviti takvim stvarima te je riječ o ružnima metodama koje su meni nepojmljive, rekla nam je Ivana Pomahač dodavši da sigurno neće istupiti iz SDP-a. Nije željela spekulirati o potencijalnim pošiljateljima. 

Podsjetimo, proteklih nekoliko dana izvještavali smo vas o sukobu unutar Foruma mladih SDP-a na županijskoj razini s SDP-ovcima iz Varaždina koji se očito preslikao od seniora stranke.

Naime, iz priopćenja šefa županijskog SDP-a mladih Luke Zrinskog te Marina Pupavca, šefa SDP-a Varaždina dalo se iščitati kako mladi SDP-ovci na županijskoj razini podržavaju trenutno vodstvo stranke, dok pojedinci iz Varaždina podržavaju smijenjenog Vjerana Radelića. 

Kriminalisti su, kako doznajemo od našeg izvora, ujedno kazali da rukopis, koji podsjeća na djelo mlađe osobe/djece, ne mora implicirati da je riječ o njima te da oni koji prijete ponekad namjerno tako pišu kako bi prikrili pravi rukopis. 

Pogledajte fotografiju prijetnje:

Komentari