HNS-ov kandidat

Marijan Škvarić kreće po četvrti mandat u Lepoglavi - obećava radno vrijeme 24/7

Objavljeno: 15.03.2017. 15:49

Zadnja izmjena: 15.03.2017. 15:56

Foto: Arhiva

Aktualni gradonačelnik Lepoglave, HNS-ov Marijan Škvarić, kreće u izbornu utrku za četvrti mandat, stoji u priopćenju HNS-a Varaždinske županije.

U priooćenju dalje stoji kako je za kandidiranje na izborima Škvarić dobio jednoglasnu podršku Predsjedništva HNS-a Lepoglave kao i podršku županijske organizacije te stranke.

Škvarić ističe kako se u posljednja tri mandata Lepoglava pozicionirala kao gospodarsko i kulturno središte koje se sve snažnije razvija i kao turistička destinacija, a kako stoji u priopćenju, potvrda toga je što se Lepoglava i Lepoglavska čipka nalaze na UNESCO-vom popisu nematerijalne baštine.

- Puno je napravljeno, no, posao nije gotov – zaključio je Škvarić.

U fokusu programa - briga za građane

Škvarić za četvrti mandat najavljuje niz novih projekata koji bi mještanima Lepoglave trebali dodatno podići standarde i kvalitetu života koji će mlade zadržati u Lepoglavi, a iskusnijim i starijim generacijama, da žive dostojan život od svojih primanja i mirovina. Briga za čovjeka u fokusu je programa i projekata kandidata za gradonačelnika Škvarića  i Hrvatske narodne stranke, stoji u priopćenju.

Marijan Škvarić i HNS na izbore izlaze zajedno s koalicijskim partnerima o čemu će, o kandidatima za zamjenika i sastavu listu, biti više riječi u narednom razdoblju, stoji u priopćenju a Škvarić poziva sve političke suparnike da pred birače izađu s programima i projektima.

Očekuje se kvalitetna izborna kampanja

-Našim mještanima treba vlast koja će raditi za našu Lepoglavu, za bolje danas i bolje sutra naših Lepoglavčanka i Lepoglavčana. Svatko tko je spreman svih 24 sata, svakog dana u naredne četiri godine, posvetiti Lepoglavi i njenom razvoju vodit će ovaj grad. Tko nije spreman ponuditi program i projekte, već nepotrebna razračunavanja i podmetanja, njemu zasigurno ovaj grad i njegovi stanovnici nisu na prvom mjestu. Nadam se i očekujem izbornu kampanju temeljenu na argumentima i programima jer naši sumještani to od nas i očekuju – zaključio je Škvarić.

Komentari