uskoro službena potvrda

Marijan Štefanko izgledni je kandidat HSS-a za gradonačelnika Ivanca

Objavljeno: 03.04.2017. 13:28

Zadnja izmjena: 03.04.2017. 13:29

Foto: Arhiva

Nakon što je na Facebooku osvanula stranica s podrškom kandidatu za gradonačelnika Ivanca, Marijanu Štefanku, Prigorščanina i člana HSS-a, kontaktirali smo i samog potencijalnog kandidata.

Međutim, doznajemo kako će se sutra održati sastanak Gradskog odbora kada bi njegova kandidatura trebala biti i službeno potvrđena, te nam Marijan Štefanko još nije potvrdio svoju kandidaturu.

O ostalim kandidatima za gradonačelnike Ivanca Štefanko nije ništa previše konkretizirao, osim činjenice da je i samo postojanje eventualne četvorice kandidata za gradonačelnika dokaz kako nešto ne štima. Podsjetimo, uz potencijalnog Štefanka, za gradonačelnika Ivanca kandidirat će se Milorad Batinić, potom Zdenko Đula i Daniel Vlaisavljević.

Naime, Štefanko se nadovezao time što trenutno ne postoji koalicijskih sporazuma u Ivancu: 'SDP i HDZ idu samostalno, a i mi ćemo samostalno na izbore.'

- Na izbore ćemo ići s pozitivnom političkom kampanjom, nećemo se baviti s ostalim kandidatima, već ćemo sa svima biti u korektnim odnosima.' – rekao je Štefanko i dodao kako se nada da će birači prepoznati pozitivnost njihove kampanje, a zna kako će do izbora biti burno, no da sve očekuju neka nova politička vremena.

Ukratko o potencijalnom kandidatu HSS-a 

Marijan Štefanko, rodom je iz Prigorca kraj Ivanca, a diplomirao je informatiku na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu,  a u studenom je boravio i u Bruxellesu u uredu zastupnice u Europskom parlamentu Marijane Petir.

Radno iskustvo započeo je kao stručni suradnik i predavač informatike na EU projektu '4 za 600', a daljnju karijeru je nastavio kao tajnik županijske organizacije Hrvatske seljačke stranke Varaždinske županije. 

Komentari