priopćenje za medije

Mario Možanić (SDP): Zalagat ću se za smanjenje cijene vrtića i povećanje stipendija

Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Objavljeno: 13.04.2021. 11:48

Zadnja izmjena: 13.04.2021. 12:23

SDP podupire projekte za koje se osigurava europski novac, ali se ne može složiti s načinom na koji se netransparentno koristi javni novac u Općini Sračinec.

SDP će se i ubuduće zalagati za programe pomoći mladima koje su sada nedostatne. Predsjednik Općinske organizacije SDP-a i kandidat za načelnika Općine Sračinec Mario Možanić ističe kako će se SDP zalagati za smanjenje cijene vrtića za djecu s područja općine, povećanje broja i iznosa stipendija za učenike i studente te pojednostavljivanje procesa prijave za stipendije.

Kao vrlo važan aspekt svog budećeg rada vidi u podizanju transparentnosti rada Općine i općinskih tijela, posebno što se tiče sredstava koja su na raspolaganju načelniku. Stranka podupire velike projekte poput Parka Velika graba, no SDP se ne slaže s vođenjem Sračinca na način osobne koristi od javnog novca kojeg treba usmjeriti u sufinanciranje takvih projekata, ali i sufinanciranje cijene vrtića. Pomoć obiteljima u barem dodatnoj mjesečnoj pomoći od 150 kuna po djetetu u vrtiću sasvim sigurno bi olakšalo život mladim obiteljima.

Objava Socijaldemokratske partije (SDP)

Komentari