Novoizabrani predsjednik gradskog HNS-a čestitao je novoizabranom predsjedniku gradskog SDP-a na izboru, ali ne bez „ali“.

Mario Sambolec je naime danas uputio priopćenje za medije u kojem Miroslavu Markoviću čestitao na pobjedi na unutarstranačkim izborima, međutim kandidaturu Alena Kišića pritom je okarakterizirao kao „nerealnu ambiciju“, podsjećajući da je SDP zajedno s njima (HNS-om) šest godina obnašao vlast, a aludirajući time na kritiku Miroslava Markovića da je SDP ostvario loš rezultat na lokalnim izborima jer je Mario Habek stranku pridružio „gubitničkoj koaliciji“.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

Čestitam g. Markoviću i želim mu puno uspjeha u obnašanju ove časne i odgovorne dužnosti. Pozivam ga da se i ponaša sukladno takvoj funkciji. Svaki pravi lider treba odgovornost preuzeti sam. Nezadovoljstvo rezultatom na lokalnim izborima g. Marković pokušava ublažiti prebacujući krivnju na koaliciju s HNS-om. No pritom zaboravlja da je SDP šest godina participirao u vlasti u Varaždinu te je imao priliku voditi Grad na ispravan način. Neuspjeh koalicije SDP-a, HNS-a i ostalih partnera može zahvaliti samo nerealnoj ambiciji vlastite stranke – SDP-a da ima gradonačelnika. Na greškama se uči. Na kraju, još jednom iskrene čestitke i puno uspjeha u radu.

Komentari

28.11.2017. 10:33h Zadnja izmjena: 28.11.2017. 11:56