Izborna skupština

Marko Brezovec novi predsjednik Mladeži HDZ-a Općine Gornji Kneginec

Objavljeno: 01.03.2016. 16:05

Zadnja izmjena: 01.03.2016. 16:06

Foto: Općina Gornji Kneginec

Dana 29. veljače ove godine u prostorijama Knekom-a održana je Izborna skupština općinske organizacije Mladeži HDZ-a Općine Gornji Kneginec na kojoj je odabran novi predsjednik Marko Brezovec.

Skupštini su kao gosti nazočili član Središnjeg Odbora HDZ-a i općinski načelnik Goran Kaniški, predsjednica ŽO MHDZ-a Varaždinske županije Viktorija Horg, tajnik Općinskog odbora HDZ-a Kneginec Ivan Mihalić i predsjednik Općinskog vijeća Miroslav Bubnjarić.

"Probleme treba zajednički rješavati"

U obraćanju nazočnima novoizabrani predsjednik Marko Brezovec je poseban naglasak stavio na uvažavanje svih članova sa njihovim idejama, prijedlozima, primjedbama, kao i probleme koji danas ozbiljno koče mlade ljude, u prvom redu stalno zaposlenja. 

Međutim, isto tako napomenuo je da te probleme treba rješavati zajednički tako da mladi budu aktivni u društvu, udrugama i životu Općine, jer samo tako mogu biti prepoznati.

Glavna poruka predsjednika mladeži jest da se školuju i usavršavaju što više i što duže, stječu svoje zanate i struke, jer je znanje najveća moć, budućnost i snaga Općine Gornji Kneginec.

Komentari