predstavljanje kandidata

Marko Fišter HDZ-ov kandidat za načelnika Općine Breznički Hum

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 31.03.2021. 08:20

Zadnja izmjena: 31.03.2021. 08:20

Marko Fišter, predsjednik Općinske organizacije HDZ-a u Brezničkom Humu, bit će kandidat za načelnika Općine na predstojećim lokalnim izborima.

U svojem se predstavljanju osvrnuo na dječji vrtić te centar Brezničkog Huma. - Prva želja, moj nedosanjani san je dječji vrtić u Brezničkom Humu, za koji potreba postoji već dugi niz godina, ali nikad nije ugledao svjetlo dana. Vjerujem da ćemo uz pomoć našeg budućeg župana Anđelka Stričaka taj projekt konačno realizirati - rekao je Fišter i dodao:

 - Imamo centar koji u današnje vrijeme nikako ne bi smio biti takav kakav je, ali taj se problem vrlo lako može riješiti uz pomoć partnera i dobrog investitora. I mi želimo imati centar kojim se možemo ponositi, kao što ga imaju susjedne općine, a najbolji primjer je Visoko koje ima centar o kakvom mi trenutno možemo samo sanjati.”

Podršku stranačkom kandidatu za načelnika Općine Breznički Hum pružio je predsjednik varaždinske Županijske organizacije HDZ-a i kandidat za župana Varaždinske županije, saborski zastupnik Anđelko Stričak.

 

Komentari