Nova organizacija

Marko Herceg izabran za predsjednika Mladih HNS-a u Petrijancu

Objavljeno: 25.02.2016. 12:37

Zadnja izmjena: 25.02.2016. 14:10

Foto: HNS Varaždinska županija

Marko Herceg izabran je za predsjednika Interesnog odbora mladih HNS-a podružnice Petrijanec, nove organizacije Mladih HNS-a u Varaždinskoj županiji. Osim predsjednika izabrana su i dva potpredsjednika, Tomislav Križnjak i Nenad Jambriško, dok su u predsjedništvo izabrani: Marina Kovačić, Kristijan Klaus, Maja Križanec, Marija Potočnjak i Filip Novoselec.

- Zadovoljstvo mi je da smo napokon organizirali Interesni odbor mladih HNS-a Podružnice Petrijanec, a cilj nam je okupiti što više mladih, ambicioznih ljudi koji svojim radom žele doprinijeti boljoj budućnosti te razvoju Općine Petrijanec. Nadamo se  zajedništvu i potpori na svim razinama organizacija unutar naše Podružnice te cijele Varaždinske županije – kazao je novoizabrani predsjednik Herceg. Najavio je akciju koja će se u Podružnici Petrijanec po prvi puta održati povodom Dana žena 06.03.2016., ispred crkve sv. Petra i Pavla u Petrijancu, gdje će se sve dame darivati prigodnim cvijećem.

Uz članove novog Interesnog odbora HNS-a na izbornu Skupštinu stigli su i gosti, predsjednik podružnice HNS-a Petrijanec Ivan Kutnjak, tajnik Podružnice Rudolf Potočnjak te Alen Grabar tajnik Interesnog odbora mladih Varaždinske Županije.

Već nekoliko desetaka članova

Ivan Kutnjak naglasio je da se veseli radu mladih u općini, te najavio punu potporu mladima HNS-a oko provođenja akcija, projekata i obilježavanju raznih događanja koji će potaknuti mlade ljude u općini da se aktivno uključe u rad Mladih HNS-a. Uz čestitke novom rukovodstvu na izboru zaželio je svima puno sreće i uspjeha u radu. Interesni odbor Mladih HNS-a Petrijanec broji nekoliko desetaka članova.
 

Komentari