konferencija za medije

Marković i Bosilj poručili: Pokazali smo znanje i sposobnost, građani će nam sigurno dati povjerenje

Objavljeno: 07.01.2021. 15:52

Zadnja izmjena: 07.01.2021. 15:55

Foto: Facebook: Gradska organizacija SDP

Predsjednik gradskog SDP-a, Miroslav Marković, na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnika Ivana Čehoka usporedio je s američkim predsjednikom na odlasku s Donaldom Trumpom.

- Ivan  Čehok je optužio SDP da je protiv pomoći Petrinji i Banovini, jer zna da je mržnja najjači ljudski osjećaj, jači čak i od ljubavi, te namjerno potiče mržnju spram SDP-a svojim lažima. Mene je doista strah da njegov izvjestan odlazak s vlasti sljedeće godine neće ličiti na ovo što se događa u Washingtonu, s obzirom na izjave kakve daje – kazao je Marković, a s njegovim riječima složio se i SDP-ov kandidat za gradonačelnika Neven Bosilj.

- Koristiti tragediju koja je zadesila Sisak, Glinu, Petrinju, cijelu Banovinu, za prikupljanje jeftinih političkih poena i za razračunavanje sa svojim političkim neistomišljenicima je besprizorno. Namjerno širi laži – dodao je Bosilj.

SDP-ovci su istaknuli zadovoljstvom vlastitim radom prošle godine.

- Gradska organizacija je prošle godine vodila politiku kakvu su građani očekivali, da budemo čvrsta oporbena stranka i da pokažemo znanje i sposobnost da možemo nakon lokalnih izbora upravljati ovim gradom. Siguran sam da će nam građani dati to povjerenje – zaključili su Marković i Bosilj.

Komentari