doznajemo

Marković dobio posao u OŠ Petrijanec - hoće li se kandidirati za gradonačelnika?

Miroslav Marković od 2017. godine prihode ostvaruje u vlastitom obrtu naziva „All-agent“, koji se bavi prodajom polica osiguranja. Prethodno je također radio u tvrtci koja se bavi osiguranjima, a u lipnju ove godine, uoči parlamentarnih izbora – najoštrije je demantirao kuloarske glasine da poslovanje njegovog obrta nije dovoljno prihodovno, zbog čega je navodno u potrazi za stalnim poslom...
Objavljeno: 28.09.2020. 10:50

Zadnja izmjena: 28.09.2020. 12:22

Foto: Arhiva

Predsjednik gradskog SDP-a Miroslav Marković (1971.) zaposlio se u Osnovnoj školi Petrijanec na radnom mjestu učitelja informatike nižih razreda.

Kako doznajemo, 49-godišnji vođa gradskog SDP-a trenutno je zaposlen na određeno, a hoće li dobiti posao na neodređeno i je li mu to uopće od interesa – nije nam poznato. Uglavom, OŠ Petrijanec dobila je suglasnost nadležnog ministarstva za zapošljavanje 2 učitelja informatike,  a jedan od njih tako bi mogao biti i predsjednik varaždinskog SDP-a.

Miroslav Marković od 2017. godine prihode ostvaruje u vlastitom obrtu naziva „All-agent“, koji se bavi prodajom polica osiguranja. Prethodno je također radio u tvrtci koja se bavi osiguranjima, a u lipnju ove godine, uoči parlamentarnih izbora – najoštrije je demantirao kuloarske glasine da poslovanje njegovog obrta nije dovoljno prihodovno, zbog čega je navodno u potrazi za stalnim poslom.

- Imam završen fakultet i više od 20 godina radnog staža u privatnom sektoru na odgovornim mjestima, stoga moja stručnost i kompetentnost nije upitna – napisao je Marković u demantiju koji smo objavili, istaknuvši kako našu objavu i glasine smatra pokušajem „diskreditacije“.

Miroslav Marković, s druge strane, ipak nije demantirao kako se  2019. godine pokušao zaposliti na sličnom radnom mjestu, ali u jednoj varaždinskoj srednjoj školi. Pritom, pak, nije poznato je li posao učitelja tražio uz samostalan rad ili kao „stalno“ radno mjesto.

Bernardićev kadar

U srpnju ove godine Miroslav Marković kandidirao se zastupnika u Hrvatskom saboru, a svoju kandidaturu opisao kao „rezultat borbe za malog čovjeka i svoj grad“. Na glasu kao „Bernardićev čovjek“, očekivanja je imao velika, ali uspjeh je izostao. Štoviše, SDP je na području grada Varaždina  osvojio 4.997 glasova manje nego na proteklim izborima, čime je ostvario podbačaj od pomalo nevjerojatnih 43,30 posto.  

Kandidat za gradonačelnika Varaždina?

Bernardićev kadar ili ne, Miroslav Marković navodno će biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika Varaždina.  - Gradska organizacija SDP-a nakon unutarstranačkih izbora kreće u završne pripreme za lokalne izbore na kojima ćemo ponuditi jednu poštenu i odgovornu alternativu ovoj lošoj gradskoj vlasti – napisali su ovih dana gradski SDP-ovci na Facebooku, objavivši i fotografiju Miroslava Markovića. Malo je, naime, onih unutar ili izvan stranke koji Markoviću ne priznaju jednu stvar - istinsku upornost.

Komentari