komentar

Marković o ulasku u Sabor: 'Kao rođeni Varaždinec nadam se dostojno zastupati naš kraj'

Objavljeno: 18.04.2024. 18:14

Zadnja izmjena: 18.04.2024. 18:25

Foto: Facebook

SDP-ova koalicija na jučerašnjim izborima u III. Izbornoj jedinici osvojila je šest mandata. Na temelju tog rezultata peti na listi, ujedno i predsjednik GO SDP-a i zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković obnašat će i dužnost saborskog zastupnika.

Putem društvenih mreža Marković je zahvalio biračima te istaknuo kako je u Varaždinu SDP osvojio 46 posto glasova, a na razini izborne jedinice 37 posto. Prema njegovim riječima, taj postotak pokazuje kako Sjever Hrvatske želi pošten i odgovoran odnos političara prema novcu, a ne podobnost. Kao saborski zastupnik zastupat će interese Varaždina, naveo je.

- Ulazim u Hrvatski sabor sretan i ponosan kao čovjek koji će se svim srcem i dalje zalagati za sve one vrijednosti po kojima živim i po kojima me svi vi poznajete. Kao zamjenik gradonačelnika ću i dalje raditi punom parom za naš Varaždin, a kao zastupnik u Hrvatskom saboru, kao rođeni Varaždinec nadam se dostojno zastupati naš kraj. Vjerujem da će SDP sa partnerima u danima koji dolaze doći do dogovora i sastaviti Vladu koja će vratiti nadu u pozitivne promjene koje su nužne ovoj zemlji. Mi smo u Varaždinu pokazali da se to može i vjerujem da to možemo pokazati i razini Lijepe naše - istaknuo je Marković.

Komentari