komentar

Reformisti: Milanović se pokazao predsjednikom kakvog trebamo

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.05.2020. 09:38

Zadnja izmjena: 02.05.2020. 11:20

''Milanović se pokazao predsjednikom kakvog Hrvatska treba da bi se suprotstavila provokatorima koji ne posustaju u želji da nas dijele na ustaše i partizane', riječi su kojima je predsjednica županijskih Reformista Natalija Martinčević komentirala jučerašnju situaciju na prosavi obljetnice Bljeska.

Podsjetimo, predsjednik Zoran Milanović napustio je obilježavanje obljetnice oslobodilačke akcije Bljesak, zbog sudionika koji je na majici nosio natpis "Za dom spremni". Martinčević, pak, kako je napisala, spomenuto smatra "organiziranom i primitivnom provokacijom" u funkciji predizborne kampanje.

- Obilježavao se važan dan za Hrvatsku i gurati pozdrav iz najmračnijih vremena naše povijesti je sramotno i neprihvatljivo. Krajnja desnica se pokušava učinit ponovno vidljivom, kad već nema nikakvih programa za budućnost. Naravno da svi razumijemo da takve podjele uvijek dijele ljude na desne i lijeve,crvene i crne... Pokušajmo ovog puta vidjeti i podržati ljude s rezultatom u radu - napisala je na svojem Facebook profilu čelnica županijske organizacije Reformista.