sjednica gradskog vijeća

Martinčević prozvala vijećnicu Gotal- Dmitrović - evo njihove žustre rasprave

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.12.2018. 13:07

Zadnja izmjena: 17.12.2018. 14:32

Danas je na sjednici gradskog vijeća na raspravi o amandmanima zaiskrilo između vijećnica Lovorke Gotal Dmitrović iz kandidacijske liste Iva Čehoka i Natalije Martinčević iz Reformista i to na uvijek aktualnu temu otpada.

Naime, Gotal Dmitrović u svojem je izlaganju rekla kako se ona 20 godina bavi gospodarenjem otpada te kako ona je stručnjak u tome, iako joj neki vijećnici to osporavaju. Tom je prilikom pozvala vijećnike da se ''puste tog otpada'' jer će biti upoznati sa situacijom kada za to dođe vrijeme.- Ako je nešto u postupku, neka se to onda završi. Sutra je 2. sjednica stručnog vijeća Ministarstva zaštitike okoliša i energetike i u njemu će pisati svi rokovi i rješenja - rekla je vijećnica na što je burno reagirala vijećnica Natalija Martinčević.

- Pozvati vijećnike Grada Varaždina i reći im da se ne raspravlja o otpadu? Pa kak' se vi to ponašate? Ovo je sramotni trenutak za gradsko vijeće da neko poziva da se ne raspravlja o smeću - rekla je Martinčević na što joj je predsjednik vijeća Damir Habijan rekao da ne dijeli lekcije drugim vijećnicima.

 

 

Komentari